обновена 8:48 AM EEST, Aug 5, 2021

ПП ГЕРБ - Търговище гласува номинациите за общински съветници и кметове

  • Публикувано в Политика

03082019

ПП ГЕРБ-Търговище проведе Номинационно събрание във връзка с предстоящите местни избори през октомври 2019 г.

В присъствието на народния представител от ПП ГЕРБ д-р Венка Стоянова, областния координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров,общинския ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище Панайот Димитров, членове и представители от всички структури на политическата партия бе разгледан дневния ред, заложен в събранието. 

Членовете на ПП ГЕРБ-Търговище имаха възможността да направят номинации за кметове на кметства, общински съветници и кмет на Община Търговище. Всяко едно от предложенията бе гласувано по установения ред.

Номинационни събрания бяха проведени и в останалите общини от областта - Омуртаг, Попово, Антоново и Опака. Всички гласувани номинации ще бъдат представени на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, която ще определи окончателния вид на листите с кандидати за общински съветници и кметове на населени места.


"Предстоят ни много сериозни избори,тежка предизборна кампания. Доказали сме, че можем да работим, че всички заедно сме активни и чуваме хората. Нека ги мотивираме да гласуват, да дадат гласа си за Търговище и за бъдещето на нашия град", каза по време на Номинационното събрание областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище и настоящ кмет на града д-р Дарин Димитров.
Пресцентър ПП ГЕРБ Търговище
Новината е тагната с: търговище пп герб