обновена 10:20 AM EEST, Sep 20, 2020

Д-р Дарин Димитров получи поздравителен адрес за постигнати добри резултати на Местни избори 2019

  • Публикувано в Политика

thumb 10122019

Областният координатор на ГЕРБ за област Търговище и кмет на града д-р Дарин Димитров и областният управител на Търговище и общински ръководител на ПП ГЕРБ-Омуртаг Митко Стайков присъстваха на празничното отбелязване на 13-годишнина от създаването на ПП ГЕРБ, която се проведе в Силистра.

Над 680 членове и симпатизанти от шест области - Силистра, Търговище, Шумен, Русе, Разград и Добрич уважиха празненството, пожелавайки още изборни победи занапред, сплотени общински организации и ползотворна ежедневна работа в името на хората.

По време на тържеството на д-р Дарин Димитров бе връчен поздравителен адрес за постигнати добри резултати на Местни избори 2019 в категория "Голяма община".

"Печелейки отново доверието на своите избиратели в истинска битка, Вие доказахте , че с постигнатите видими резултати за развитието на Вашата община сте получили нов кредит на доверие, за да продължите да градите. На добър път в бъдещите Ви дейности за доброто на община Търговище", се казва в поздравителния адрес към д-р Димитров.Той получи още поздравления за успешна и ползотворна работа в името на благоденствието на жителите на Търговище.
"Победата на местните избори не е само моя, тя е за целия ми екип и всички жители на община Търговище. Това са още 4 години отговорна работа, за по-добрия живот и бъдеще на нашите съграждани, независимо от тяхната партийна или религиозна принадлежност, за всички тях", коментира д-р Дарин Димитров.
Пресцентър ПП ГЕРБ Търговище