обновена 5:40 PM EEST, Jul 8, 2020

Търговище заблестя в празнични светлини

  • Публикувано в Политика

07122019 1

Търговище заблестя в множество Коледни и Новогодишни светлини.

На празничния Никулден Община Търговище организира общоградско тържество, в което взеха участие таланти от Музикална школа "New Voices“ и Модерен балет „Вега“. Актьорите от Държавен куклен театър-Търговище пък представиха на сцената пред сградата на общинска администрация спектакъла "Време за подаръци".

На фона на празнична музика и много светлини, малчуганите имаха възможността да изработват играчки в детска работилница, да украсяват елха, да пишат послания и пожелания за предстоящите празници и др.

В общоградския празник се включиха кметът на града и областен координатор на ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров, областният управител Митко Стайков, общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище и зам.-областен управител Панайот Димитров, общинки съветници от ПП ГЕРБ-Търговище и членове на партията, които пожелаха весели празници на всички.Д-р Дарин Димитров лично приветства гостите на площада с пожелание за празнично настроение в последния месец на 2019 г.и заедно с децата и Дядо Коледа отброиха секундите до светването на коледната елха на площада. Освен на пл."Свобода" в празнични светлини заблестяха още фасадата на Общината, централната улица „Васил Левски“, новата улица при „пробива Катрафилов“, ул. „Трети март“, площадката за спорт и култура „Стадиончето“, както и входните и изходни артерии на Търговище.
Пресцентър ПП ГЕРБ Търговище