обновена 10:20 AM EEST, Sep 20, 2020

Общински съветници от ПП ГЕРБ присъстваха на официалното откриване на ледената пързалка в Търговище

  • Публикувано в Политика

05122019

„С откриването на тази пързалка се сбъдна още една наша мечта. Големият интерес до момента сочи, че догодина тя трябва да бъде още по-голяма“, заяви кметът на община Търговище и областен координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров по време на официалното откриване на ледената пързалка в града.

Общински съветници и членове на ПП ГЕРБ уважиха с присъствието си официалното откриване. В програмата, организирана от Община Търговище взеха участие Кристина Иванова от Кънки клуб „Елит“-гр. София, както и Елица Василева и Ема Колева от Клуб „Балкан“ - гр. Ботевград, с худ.ръководител нашата съгражданка Калина Гяурова.
"Ледената пързалка е разположена на площадката за спорт и култура на открито - „Стадиончето“, а работното й време е всеки ден от 10.00 до 22.00 ч.

От общинската администрация призоваха всички посетители, имащи желание да се пързалят на новото съоръжение, предварително да се запознаят със съдържанието за ползване на атракциона от информационната табела, намираща се до касата. Входът за ледената пързалка е на цена 3 лв. на час, а наемът на кънки – 2 лв.


"Търговище вече има ледена пързалка, която по нищо не отстъпва на тези в другите градове. Това е още една радост не само за децата, но и за големите хора, които могат да прекарват приятни и забавни мигове там през зимните месеци", коментираха общинските съветници от ПП ГЕРБ-Търговище. Те поздравиха д-р Дарин Димитров и екипа му за реализираната идея и пожелаха на търговищенци и гостите на града празнично настроение по време на пързалянето в новия атракцион.
Пресцентър ПП ГЕРБ Търговище