обновена 10:35 AM EEST, Sep 25, 2022

ПП ГЕРБ-Търговище гостува в АГО по повод Деня на родилната помощ

  • Публикувано в Политика

thumb 21012020

"Благодаря Ви за всеотдайността и достойнството, с които изпълнявате благородната си мисия, въпреки всички житейски и професионални предизвикателства. Уверен съм, че имате всички основания да бъдете горди с високохуманното си дело", заяви кметът на Търговище и областен координатор на ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров пред медицинския екип в АГО на търговищката болница.

Заедно с общински съветници от ГЕРБ и представители на Жени-ГЕРБ гостуваха в Акушеро - гинекологичното отделение на МБАЛ – Търговище по повод 21 януари – Деня на родилната помощ. По традиция ръководството и представителите на политическата партия поздравиха лекарите, медицинските сестри и акушерките за празника.

Завеждащият отделението д-р Емил Абаджиев благодари от името на целия екип за оказаното внимание и уважението от страна на ПП ГЕРБ-Търговище.

"Бъдете винаги така всеотдайни, целеустремени, отговорни към майките и новия живот, който даряват. Желаем Ви преди всичко здраве, което да Ви води напред в призванието и професията, която сте избрали", пожелаха Жени ГЕРБ-Търговище.


На срещата стана ясно,че първото новородено в днешния празник е момиченце. Малката Белослава тежи 3.100 кг. и е проплакала с екипа на д-р Луладжиева.

"Нека се множат децата, проплакали във Вашите грижовни ръце. Нека всички ние, и в качеството си на професионалисти, и като общество, дадем своя принос в раждането на надеждата, на доброто, на бъдещето на Търговище", каза д-р Дарин Димитров на работещите в АГО- Търговище.
Пресцентър ПП ГЕРБ Търговище
Новината е тагната с: пп герб аго търговище