обновена 11:42 AM EEST, Jul 16, 2020

Общински съветници от ПП ГЕРБ-Търговище поздравиха най-добрите спортисти на Спортно училище "Никола Симов"

  • Публикувано в Политика

thumb a17012020

Общински съветници от ПП ГЕРБ-Търговище присъстваха на церемонията по отличаване на десетте най-успешни ученици на Спортно училище „Никола Симов“ - Търговище.

Награждаването на десетте най-добри спортисти на училището традиционно се организира в началото на годината. И този път залата на кафе-театъра на ОНЧ "Напредък-1864" бе пълна с ученици, треньори, учители и родители, които пожелаха нови спортни успехи на младежите през 2020 г.

Сред официалните гости на събитието бяха областният управител на Търговище и общински ръководител на ПП ГЕРБ-Омуртаг Митко Стайков, общински съветници от ПП ГЕРБ-Търговище, началникът на РУО – Търговище Елка Станчева и др.

„Вие, деца, сте гордост както за Вашето училище, така и за Община Търговище и за цяла Търговищка област. С постиганите успехи Вие разпространявате името на Търговище и авторитета на единственото в региона спортно училище.Уверявам Ви, че ще направим всичко възможно да подкрепяме талантливите възпитаници на учебното заведение, техните треньори и преподаватели, за да имате по-добри условия за обучение и тренировки и да продължите да славите СУ „Никола Симов“, град Търговище и България“, заяви на церемонията областният управител Митко Стайков.


Състезателката по вдигане на тежести Ивана Петрова бе отличена с първото място, на втора позиция застана състезателят по спортна гимнастика Теодор Трифонов, а трети - състезателят по борба Сали Салиев.

Специални поздрави за тях и останалите отличени спортни надежди отправиха клуба по гимнастика „Торнадо“, школата по модерен балет „Вега“ и клуба по художествена гимнастика „Алегро“.
Пресцентър ПП ГЕРБ Търговище