обновена 2:45 PM EEST, Sep 25, 2020

Представители на ПП ГЕРБ-Търговище се включиха в общоградското поклонение по повод 147 години от гибелта на Левски

  • Публикувано в Политика

19022020 1

Ръководството на ПП ГЕРБ-Търговище, общински съветници и членове на партията уважиха с присъствието си ритуала за поднасяне на венци и цветя пред барелефа на Васил Левски в центъра на Търговище.

По традиция ученици от II СУ "Проф.Никола Маринов" представиха пред присъстващите на пл. "Независимост" литературно-музикална композиция, посветена на 147-та годишнина от гибелта на Апостола на българската свобода Васил Левски.

В храм "Св.Йоан Рилски" бе отслужена панихида в памет на Левски, а в общоградското поклонение се включиха още Духовият оркестър към Община Търговище с диригент Красимира Коларова, Църковният хор към храма, представители на институции, общественици, ученици и др.
"Нека днес, 147 години след гибелта на Апостола, помним заветите му. С решителност и вяра да преодоляваме предизвикателствата на времето, в което живеем. Нека съумяваме да използваме възможностите, които ни дава. В единство да постигаме целите си и да се стремим към общото благо", каза кметът на Търговище и областен координатор на ПП ГЕРБ д-р Дарин Димитров по повод годишнината от гибелта на Васил Левски.

Пресцентър ПП ГЕРБ Търговище