обновена 6:58 AM EEST, Jul 8, 2020

Общински съветници и членове на ПП ГЕРБ-Търговище честитиха Баба Марта и Сирни заговезни на празника в с.Пробуда

  • Публикувано в Политика

thumb 01032020

Общински съветници от ПП ГЕРБ, членове и симпатизанти на партията присъстваха на общоселския празник "Да изгоним злото, да поискаш прошка, да простиш на Сирни заговезни" в село Пробуда.

Празникът бе организиран съвместно от Народно читалище "Родина-1927"-с.Пробуда и Община Търговище и предизвика силен интерес сред присъстващите. Организаторите бяха поканили атрактивни гост-изпълнители, които се погрижиха за доброто настроение на всички гости, за пресъздаването на традициите на Сирни заговезни и наричанията за здраве в първия ден на мартенския месец.

Със силни аплодисменти бяха посрещнати Кукерската група "Арапи", Танцова група "Марти денс" при НЧ "Просвета-1926" - кв.Макак, Шумен, ДФГ "Мисионис", ДГ "Мисионис" и Танцов състав "Мисионис" към II СУ "Проф.Никола Маринов".


Общинските съветници от ПП ГЕРБ и членовете на партията пожелаха здраве, щастие, късмет и благополучие на всички жители и гости на общоселския празник.

"Прекрасно е на такива хубави празници като Баба Марта и Сирни заговезни да виждаме толкова усмихнати хора, с положително настроение и емоция, традициите да бъдат предавани на следващите поколения и да бъдат вплитани автентичността със съвремието", коментираха общинските съветници и членове на ПП ГЕРБ- Търговище.
Пресцентър ПП ГЕРБ Търговище