обновена 8:21 AM EEST, Jul 8, 2020

Общински съветници от ПП ГЕРБ-Търговище поздравиха II СУ "Проф.Никола Маринов", по случай 50-годишния юбилей на училището

  • Публикувано в Политика

thumb b06032020

Ръководството на ПП ГЕРБ-Търговище, общински съветници и членове на партията присъстваха на тържествения концерт, посветен на 50-годишния юбилей на II СУ "Проф.Никола Маринов"-Търговище.

Музикалното събитие, посветено на юбилея, бе наречено "RETRO MUSIC 70’S". В него различни поколения от клас "Поп и джаз пеене" в училището, с вокален педагог Десислава Станкова, отведоха публиката на музикално пътешествие в 70-те години на миналия век.

Организаторите отбелязаха, че символиката на 1970г. е с началото - първата година от историята на училището.

"RETRO MUSIC 70’S обедени златните хитове на една незабравима епоха. Това е музикалният щрих, с който започват проявите, посветени на юбилея на училището", разказаха още организаторите.

Приветствие към всички присъстващи поднесе Анета Куманова – директор на училището, след което бе връчен сертификат за участие на всеки изпълнител.


Аплодисментите в края на концерта бяха както за таланта на децата и младежите, така и за професионално поднесения репертоар от Петър Божанов- клавир; Петя Димова - цигулка; Илия Илиев- саксофон и китара;Теодосий Теодосиев - барабани; Свилен Станков - кавал; Стефан Иванов- озвучаване.

"Второ СУ "Проф.Никола Маринов"-Търговище безспорно винаги е имало, има и ще има успехи в областта на изкуството, информационните технологии, природните науки и др. 50-годишната история на училището е повод за гордост към всичко постигнато до този момент и голяма отговорност към съвременното поколение", коментираха след концерта общински съветници от ПП ГЕРБ-Търговище.

Те пожелаха здраве и успех във всяко следващо начинание, както на възпитаниците на училището, така и на целия педагогически екип.
Пресцентър ПП ГЕРБ Търговище