обновена 11:53 AM EEST, Sep 19, 2020

ПОВЕЧЕ ОТ 25 ДУШИ ПОТЪРСИХА ЛИЛИ БОЯНОВА ВЧЕРА

  • Публикувано в Политика

priemna_boqnova_qn

Повече от четири часа продължи първата за тази година открита приемна на народния представител от ПП ГЕРБ Лили Боянова. За това време проблемите си споделиха над 25 граждани, информират от пресцентъра на партията в Търговище.
Основните въпроси, по които жителите на Търговище потърсиха съдействие, бяха свързани с трудово- правни отношения, социални проблеми и такива - свързани с безработицата и възможностите за обучение и реализация на трудовия пазар на безработните лица. Посетител потърси консултация отдепутата за разрешаването на междусъседски конфликт, базирайки са на Закона за етажната собственост.

На срещата беше поставен и проблемът с възстановяването на собствеността върху гори в района на община Антоново. Граждани изразиха претенции към начина, по който е осъществено връщането на част от горските масиви в землището на село Свирчево. Според тях комисията не си е свършила докрай работата, тъй като не е провела задължителната по закон анкета със всички заявители. Те поискаха съдействие от народния представител за сформиране на нова областна комисия. 
След като изслуша всички запитвания, сигнали и препоръки, Лили Боянова пое ангажимент да отговори на поставените въпроси и да потърси начини за тяхното разрешаване.