обновена 10:35 AM EEST, Sep 23, 2020

ПП ГЕРБ-Търговище с поздрав към учителите и учениците за първия учебен ден

  • Публикувано в Политика

a15092020 4

"Вие сте бъдещето, в което всички вярваме, бъдете отговорни, иновативни, целенасочени"- пожела ръководството на търговищката партийна структура

Областното и общинско ръководство на ПП ГЕРБ-Търговище, общински съветници и членове на партията поздравиха ученици и учители по случай първия учебен ден 15 септември.

„Бъдете амбициозни, ученолюбиви, но най-вече, бъдете здрави. Бъдещото развитие на нашата страна зависи именно от Вашето учение днес“, заяви кметът на Търговище и областен координатор на ПП ГЕРБ-Търговище д-р Дарин Димитров във Второ СУ "Проф.Никола Маринов".

Представителите на ПП ГЕРБ-Търговище пожелаха здраве, успехи и градивен устрем към знанието на всички ученици, които днес отново влизат в клас.

"Нека учебната 2020/2021 година бъде изпълнена с всеотдайност, търпение, желание за нови знания и компетентности", пожела на учениците общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище Панайот Димитров, който бе гост в Първо ОУ "Христо Ботев"-гр.Търговище.Съгласно националните препоръки, на тържествата по случай 15 септември присъстваха единствено децата от 1 клас, 5 клас, 8 клас и 12 клас, а във всяко училище бе създадена организация, отговаряща на правилата за образователен процес в условията на COVID-19. Останалите ученици започнаха учебния процес с час на класа и поздравления от ръководствата на училищата, в които се обучават.

"Тази година трепетът и вълнението са преплетени с тревогата, но с търпение, спокойствие и нови хоризонти, училищната общност ще направи правилните стъпки , с които да върви напред по пътя на познанието", заявиха още представителите на ПП ГЕРБ-Търговище.
Пресцентър ПП ГЕРБ Търговище