обновена 7:36 AM EEST, Jun 20, 2021

Анелия Ангелова е новият общински ръководител на ПП ГЕРБ-Опака

  • Публикувано в Политика

08012021

Решение на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ утвърди ново ръководство на партийната структура в община Опака, област Търговище.За временно общинско ръководство на ПП ГЕРБ-Опака бяха избрани: Анелия Ангелова - за общински ръководител, Сабри Ахмедов - за общински организационен секретар, а за членове на общинското ръководство - Фатме Кабилова, Нели Върбанова, Дончо Донев, Андрей Цонев и Седат Мехмедов.

Областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров, областният управител на Търговище Митко Стайков и общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище Панайот Димитров лично поздравиха новоизбраното ръководство на структурата в Опака, пожелавайки им здраве и успех на предстоящите парламентарни избори и тези за президент.

По време на работното заседание в Опака бяха обсъдени конкретни цели и задачи за изпълнение, които новото ръководство да следва.

"Благодаря за гласуваното доверие, вярвам, че с добър екип и единомислие ще работим заедно за жителите на община Опака", заяви в края на срещата новият общински ръководител Анелия Ангелова.

Припомняме, че тя поема позицията от досегашния общински ръководител Борислав Борисов.

Пресцентър ПП ГЕРБ Търговище

Новината е тагната с: опака търговище пп герб