обновена 7:36 AM EEST, Jun 20, 2021

Представители на ПП ГЕРБ-Търговище поздравиха Акушеро-гинекологичното отделение на МБАЛ в Деня на родилната помощ

  • Публикувано в Политика

b21012021 5

По традиция структурата на ПП ГЕРБ в Търговище отправи специален поздрав към акушер-гинеколозите и медицинските специалисти в МБАЛ-Търговище по случай Деня на родилната помощ - 21 януари.

Областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище и кмет на града д-р Дарин Димитров, заедно с Дарина Костова, координатор на Жени ГЕРБ и общински съветник, връчиха поздравителен адрес на завеждащия АГО д-р Емил Абаджиев в знак на признателност и уважение за ежедневните грижи, които работещите в отделението полагат в очакване на новия живот - един от най-съкровените мигове за всеки родител.

"Нека всеотдайността, себеотрицанието и професионализмът винаги ви водят напред, въпреки всички трудности и изпитания! Вие сте хората призвани да посрещате първи новия живот, а с него и обновените мечти, надеждата за щастие, по-добро бъдеще, смисълът на утрешния ден. Бъдете удовлетворени! Нека дните Ви са изпълнени със здраве и щастие!", пожела д-р Димитров от името на ПП ГЕРБ-Търговище на работещите в акушеро-гинекологичното отделение.


"От години спазваме традицията да гостуваме в Деня на родилната помощ в търговищкото АГО. Обещание, което реализирахме и тази година, вземайки предвид необходимите мерки за сигурност в епидемиологичната обстановка, заради COVID-19. Нека 2021г. озари акушеро-гинекологичното отделение с повече бебета и щастливи родители", сподели Дарина Костова след срещата с д-р Абаджиев.

По думите на д-р Димитров, въпреки предизвикателствата пред осигуряването на качествено, достъпно и навременно здравно обслужване заради глобалната пандемия, лекарите са тези, които неотлъчно продължават да са до майките и до техните семейства в очакване на новия живот.
"Благодаря на всеки един от Вас за професионализма“, каза д-р Дарин Димитров пред целия екип на АГО в МБАЛ Търговище.
Пресцентър ПП ГЕРБ Търговище