обновена 7:36 AM EEST, Jun 20, 2021

Работни срещи на ПП ГЕРБ-Опака в селата Любен и Гърчиново

  • Публикувано в Политика

thumb 24012021

Ръководството на ПП ГЕРБ-Опака проведе организационни срещи със жители на селата Любен и Гърчин.

Общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Опака Анелия Ангелова, общинският организационен секретар Сабри Ахмедов и част от общинските съветници от партията разговаряха с жители на двете села от община Опака, за да се запознаят с проблемите им на място.

"Безработицата, лошото състояние на улиците и междуселищните пътища в района са затрудненията, които най-много притесняват жителите на село Любен", заяви сред срещата общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Опака Анелия Ангелова.
По думите й проблемите в малките населени места са многобройни, но с конкретни решения и действия ПП ГЕРБ винаги намира начин да помага на хората, за да подобри живота им.

Областният управител на област Търговище Митко Стайков също присъства на организационните срещи и се ангажира да се запознае обстойно с исканията на живущите в с.Люблен, за да бъде намерено решение на най-неотложното.


Жителите в с.Гърчиново споделиха с общинското ръководство на ПП ГЕРБ-Опака, че благодарение на новия кмет на селото нещата при тях започнали да се случват, а обещанията, които е дал преди да бъде избран се изпълнявали.

Припомняме, че кандидатът на ПП ГЕРБ - Дончо Дончев бе избран за кмет на село Гърчиново по време на местните избори през октомври 2019 г.

"Има какво още да надграждаме, но стъпка по стъпка работим за облика на нашето село и хората в него, благодаря им за доверието", каза по време на срещата Дончо Дончев, а присъстващите в залата го определиха като инициативен кмет, на когото могат да разчитат.

По време на срещите бяха обсъдени още актуалната политическа ситуация и предстоящите парламентарни избори.
Пресцентър ПП ГЕРБ Търговище
Новината е тагната с: опака пп герб