обновена 7:36 AM EEST, Jun 20, 2021

Представители на ПП ГЕРБ-Опака се срещнаха с жители на селата Горско Абланово и Голямо Градище

  • Публикувано в Политика

Още две организационни срещи проведе новото ръководство на ПП ГЕРБ-Опака. Този път те бяха с жители на селата Горско Абланово и Голямо Градище.


Жителите на село Горско Абланово се обърнаха за съдействие към ръководството на ПП ГЕРБ-Опака, относно някои от най-наболелите проблеми в селото, голяма част от които не търпят отлагане.

По думите на хората в Горско Абланово, живущите там имат нужда от лекарско наблюдение на място, тъй като изпитвали големи затруднения всеки месец да посещават Опака за изписване на лекарства, а след това и Попово, където има работеща аптека със Здравна каса. Областният управител на Търговище Митко Стайков, който също присъства на срещата, се зае лично да провери въпроса и да съдейства на хората в селото. Те се оплакаха още и от затруднения в административното обслужване в Горско Абланово.


"През годините ПП ГЕРБ доказа, че е единствената политическа партия, която води България към европейско развитие и работи както за големите населени места, така и за по-малките,а всяка структура по места има грижата да търси решение на поставените проблеми", каза в началото на срещата в село Голямо Градище общинският ръководител на ПП ГЕРБ - Опака Анелия Ангелова. Заедно с цялото общинско ръководство и част от общинските съветници от партията, заявиха пред жителите на селото, че с добър екип може да се надгражда постигнатото.

Общинският съветник Андрей Цонев заяви пред жителите на село Голямо Градище, че могат да разчитат на новото ръководство на ПП ГЕРБ-Опака да поставя проблемите им в по-малките населени места пред институциите и хората, които могат да съдействат.

По време на срещата бе обсъдена настоящата политическа обстановка, а доста въпроси бяха зададени относно пандемията и мерките за справяне с COVID-19.
Пресцентър ПП ГЕРБ Търговище

 

Новината е тагната с: опака пп герб