обновена 7:36 AM EEST, Jun 20, 2021

Представители на ПП ГЕРБ-Търговище се поклониха пред паметта на Апостола

  • Публикувано в Политика

thumb 19022021

Представители на ПП ГЕРБ-Търговище се включиха в организираните от Община Търговище възпоменателни прояви за отбелязване на 148 години от гибелта на Апостола.

С венци и цветя в знак на признателност към делото и живота на Левски ръководството на ПП ГЕРБ-Търговище, общински съветници и членове на партията почетоха годишнината от гибелта на национални ни герой. Възпоменателни прояви започнаха в храм "Св. Йоан Рилски“, където бе отслужена панахида в памет на Апостола. След което областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище и кмет на града д-р Дарин Димитров, общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Търговище Панайот Димитров, общински съветници и членове на партията отдадоха своята почит към Апостола, поднасяйки венци и цветя пред барелефа на Васил Левски на площад "Независимост".

"Днес се навършват 148 години от безсмъртието на Апостола, завещал ни несломимия си дух, храбрите завети и любовта към родината, нека с делата си всички бъдем достойни наследници на Левски", пожелаха представителите на ПП ГЕРБ-Търговище.

Венци бяха поднесени и от името на евродепутатите от групата на ГЕРБ/ЕНП и народния представител от ПП ГЕРБ д-р Венка Стоянова.

Пресцентър ПП ГЕРБ Търговище

Новината е тагната с: търговище пп герб васил левски