обновена 7:36 AM EEST, Jun 20, 2021

Министър Теменужка Петкова се срещна с ръководствата на ПП ГЕРБ в Попово и Опака

  • Публикувано в Политика

thumb 28022021

"Хората виждат положителната промяна в България, която се случва по време на управлението на ПП ГЕРБ.

Влизаме в предстоящите избори със самочувствие и гордо вдигната глава за всичко постигнато, както и с хъс за още един успешен мандат, който да ни даде възможност да довършим започнатото", каза министърът на енергетиката Теменужка Петкова пред ръководството и членовете на ПП ГЕРБ - Попово.

Заедно с областният координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров и общинският ръководител на ПП ГЕРБ-Омуртаг проведоха работна среща с представители на структурата в Попово.

Министър Петкова заяви още, че изборите на 4 април ще бъдат доста по-различни тази година - на първо място, заради извънредната ситуация, в която се намираме. Ръководството на ПП ГЕРБ-Попово и представителите на партията задаваха най-вече организационни въпроси към министър Петкова за самия изборен ден и провеждането на предизборна кампания в условия на пандемия. Обсъдени бяха още едни от най-успешните проекти, реализирани както в област Търговище, така и на национално ниво.


Визитата на министър Теменужка Петкова продължи в гр. Опака, където поздрави новото ръководство на структурата на ПП ГЕРБ и разговаря с членове на партията, относно актуалната политическа обстановка.

"Предстоят ни решаващи избори, но целта на ПП ГЕРБ никога не е била да бъде на власт, а да изпълни заложените програмни приоритети в интерес на хората, без да ги дели по етнос и политическа принадлежност", каза на срещата в Опака Теменужка Петкова.

Тя добави още, че направеното до момента от г-н Бойко Борисов и правителствата на ПП ГЕРБ са доказателство за свършената работа през годините и видимите резултати.

Министър Петкова пожела на ПП ГЕРБ-Опака успешна предизборна кампания.
Пресцентър ПП ГЕРБ Търговище