обновена 12:19 PM EEST, May 17, 2024

Заедно с Бойко Борисов представители на Младежи ГЕРБ-Търговище разгледаха Праисторическия солодобивен и градски център Провадия-Солницата

  • Публикувано в Политика

thumb 18092021

Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, придружен от представители на младежката структура на партията, посетиха Праисторическия солодобивен и градски център Провадия-Солницата."В началото на годината отпуснахме на БАН 350 000 лева, за да продължат разкопките тук. Това емблематично за България място е един от най-атрактивните праисторически паметници на Югоизточна Европа. Тук е най-ранното солодобиване и селището с най-ранни каменни укрепителни системи на Стария континент", заяви по време на посещението Бойко Борисов. Той показа на младежите в какво инвестира ГЕРБ парите на данъкоплатците, докато бе на власт.
По думите на Бойко Борисов, когато ГЕРБ се върне отново на власт, ще довърши магистралите „Хемус“ и „Черно море“, за да може туристи от целия свят да посещават комплекса.


Представители на Младежи ГЕРБ-Търговище също се включиха в посещението на Праисторическия солодобивен и градски център Провадия-Солницата.

"Предстоят ни трети поредни парламентарни избори и само от нас зависи да спрем този хаос, в който се намира държавата ни в последните няколко месеца. Като млади хора, с гражданска позиция, за нас е недопустимо да продлжава да цари това разделение в обществото", коментираха от Младежи ГЕРБ-Търговище, след срещата в Провадия. По думите им, за политическите партии трябва да са водещи общите приоритети за развитието на България, а не личният егоизъм.
 
Пресцентър ПП ГЕРБ Търговище