обновена 2:19 PM EEST, Oct 4, 2023

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си в Търговище

  • Публикувано в Политика

12102021 1

Днес коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си с кандидати за народни представители в област Търговище за предстоящите парламентарни избори на 14 ноември 2021 г.

Документите бяха внесени от областния координатор на ПП ГЕРБ за област Търговище д-р Дарин Димитров и водача на листата Теменужка Петкова.

Ръководство на ПП ГЕРБ-Търговище заяви, че ще водят позитивна и толерантна кампания с позитивни и отговорни кандидати за народни представители.

"Листата ни за предстоящия вот е комбинация от опитност, доказали се професионалисти, млади и можещи експерти, всички с ясна позиция в обществения живот, които ще работят за поетите ангажименти към хората от област Търговище и страната", категорична бе Теменужка Петкова, водач на листата на ГЕРБ-СДС за 28 МИР-Търговище.

На второ място за вота на избирателите от коалиция ГЕРБ-СДС в Търговище ще се бори Мария Николова, икономист по образование, общински съветник в Общински съвет-Търговище, член на Националния изпълнителен съвет на Младежи ГЕРБ.

Трети в листата е Никола Джамбазов, археолог по образование, член на ГЕРБ- Попово от 2009 година.


На четвърта позиция е представителят на коалиционните партньори на ГЕРБ - СДС - д-р Явор Александров, ортопед, областен председател на СДС за област Търговище.

Пети е Симеон Тасев, представител на структурата на Предприемачи ГЕРБ-Търговище, член на ГЕРБ от 2009 г.

На шесто място в листата с кандидати за народни представители за 28 МИР Търговище е Орхан Мустафов, член на ГЕРБ-Антоново от 2017 г.

Седмата позиция е за Назиф Хасанов, представител на гражданската квота в листата.

Осми в листата с кандидати за народни представители е Борис Димитров, треньор по спортна стрелба, член на ГЕРБ от 2007 г.
 
Пресцентър ПП ГЕРБ Търговище