charovna2017

обновена 2:04 PM EET, Feb 19, 2019

Антоанета Бонева с плакет от Спортната асоциация на МВР

  • Публикувано в Спорт

ab 111217

Антоанета Бонева е удостоена с плакет от Спортната асоциация на МВР.


В края на миналата седмижа в Министерството на вътрешните работи се състоя традиционната официална церемония за връчване на годишните награди на Спортната асоциация на МВР. На нея присъстваха заместник-министрите на вътрешните работи Стефан Балабанов, Красимир Ципов и Милко Бернер, главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов, директорите на ГД “Пожарна безопасност и защита на населението“ главен комисар Николай Николов и др., информират от Дирекция „Пресцентър и връзки с обществеността“ на МВР.


Спортната асоциация на МВР е с 27-годишна успешна кариера. Изминалата година бе доста успешна за спортистите от МВР на национално и международно ниво. Изявените ни спортисти участваха в редица международни форуми и представиха достойно страната. Горди сме от организацията на две европейски полицейски първенства тази година - по волейбол във Варна, където сме европейски шампиони и първата полицейска купа по плажен футбол в курорта Златни пясъци. Благодаря на ръководствата на МВР и на Министeрството на младежта и спорта, които ни подкрепят в изграждането на добри спортисти и служители на МВР, отбеляза Чавдар Атанасов.


Убедени сме, че спортно-състезателната дейност в МВР е утвърдена форма за развитие и поддържане на специфична двигателна култура и качества на служителите в професионалната им практика, обърна се към изявените спортисти, треньори и деятели главният секретар на МВР Младен Маринов. Служителите на МВР защитиха международния спортен престиж на МВР и България като се изкачиха на най-високото стъпало в европейския и международен спорт, заяви Маринов и пожела успех на спортистите и занапред.


Антоанета Бонева е сред отличените 8 състезатели в категорията "Спортисти служители на МВР със съществен принос към националния спорт", наред с Тервел Пулев, Ивет Лалова, Мария Гроздева и др.


Снимка: mvr.bg