charovna2017

обновена 9:43 AM EET, Jan 16, 2019

"Сините мълнии" от Търговище изпратиха силна година

  • Публикувано в Спорт

bks 20118

Изпратихме една успешна година, Новата ще бъде още по-добра, убеден е Константин Манев - президент на мъжкия аматьорски отбор на БК “Светкавица”.


Баскетболисти от „Светкавица” Търговище завършиха годината почти в челото на полусезона на Източната аматьорска лига с две загуби и една неизиграна среща. Достойно, с пълен превес беше представянето им на Коледния турнир, който се проведе в Добрич – всички бяха сразени от „сините мълнии”. Момчетата са силно мотивирани и с нетърпение очакват пролетните плейофи, на които отново да покажат на най-сериозните си противници от Варна „откъде изгрява слънцето”, сподели Манев.


Участваме в Лигата вече седма година, като с всяка следваща сме по-добри, по-организирани, по-удовлетворени от постиженията си. Искаме да благодарим на всички наши партньори и приятели: на тези, които ни подкрепят вече толкова години, на тези, които ни гледат в залата, или „на живо”, на тези, които ни облякоха в нови екипи, както и на тези, с помощта на които тренираме на по-светло. Благодарим за подкрепата на Кмета на Търговище д-р Дарин Димитров, на Секретаря на общината Христалина Халачева, на народния представител д-р Венка Стоянова, на местния предприемач Христо Грозданов. Благодарности и респект към тези, които имат най-голям принос за успехите ни – за треньорите Иван Иванов и Георги Иванов, за капитана Милен Атанасов, за отдадените на баскетболната игра Николай Златков, Велислав Никифоров, Димитър Димитров, Димитър Средков, Димитър Стефанов, Симеон Стойнов, Петър Стефанов, Николай Кондов, Стоян Даракчиев, Александър Янчев, Елизар Кръстев, Сашо Георгиев, Стоян Мирев, Христо Иванов, както и не на последно място - Димитър Янчев! Благодарности за всички, с които със собствени сили и средства стигнахме до тук, показахме и доказахме, че сме отбор, че сме приятели! Да си пожелаем една още по-добра, успешна, здрава и щастлива 2018 година, завърши президентът на търговищкия отбор.

-2°C

Targovishte

Cloudy

Humidity: 78%

Wind: 16.09 km/h

  • 03 Jan 2019 2°C -2°C
  • 04 Jan 2019 -1°C -3°C