обновена 7:25 AM EEST, Jul 8, 2020

Започват номинациите за „Спортист на годината“ за 2019 г. на община Търговище

  • Публикувано в Спорт

DSC04432.1

Започват номинациите за „Спортист на годината“ за 2019 г. на община Търговище.

В класацията ще бъдат отличени десетте най-добри индивидуални спортисти, както и най-успешният отбор на годината. За втора поредна година ще бъде връчена и наградата „Млада надежда на годината“, в която ще бъде отличен най-добрият спортист до 12-годишна възраст.

В периода от 21 до 28 ноември, включително, спортните клубове могат да подават своите предложения, като посочат до 3 номинации във всяка от категориите. Документите се приемат в Центъра за административно обслужване на Общината.

Класирането ще бъде извършено от комисия, назначена със заповед на кмета д-р Дарин Димитров. В нея участват спортни деятели, общински съветници, експерти от Община Търговище и журналисти, отразяващи дейността на клубовете.

Официалната церемония по награждаване на победителите ще се състои на 9 декември от 17.30 часа в концертната зала на Центъра за младежки дейности и инициативи.

Всички необходими документи за подаване на номинациите могат да бъдат изтеглени от уебсайта на местната администрация: http://targovishte.bg/index.php?nav=91