обновена 2:28 PM EET, Jan 20, 2021

"Торнадо" с много медали от Гимнастически турнир в Пловдив

  • Публикувано в Спорт
126279569 429092118487023 8434587319552645977 n
 "Торнадо" стана шампион за шеста поредна година на Гимнастически турнир "Седемте тепета " в Пловдив.
 
В пет възрастови категории гимнастиците на Клуба окичиха гърдите си с много медали.
В първа категория абсолютен шампион в многобоя с пет златни и два сребърни медала е Алпер Ъшък.
Виктор Господинов е трети в многобоя, вицешампион на прескок и земя и четвърти на останалите уреди.
Във втора категория абсолютен шампион в многобоя и на всички уреди е Онур Хикмет. Светозар Красимиров е бронзов медалист на земя и успоредка и пети на останалите уреди.
В трета категория Мерт Ахмед е вицешампион в многобоя и на всички уреди без кон с гривни. Даниел Господинов е четвърти на халки и кон с гривни и в призовата осмица на останалите уреди, заедно с Николай Лалов и Димитър Лалов. В четвърта категория Християн Василев е вицешампион на халки, Константин Куцаров е трети на кон с гривни, Данаил Руменов е пети в многобоя, а и тримата са в призовата осмица на уредите.
Поради контузия, в пета категория Георги Стоянов не участва, и макар и по-малък, Радостин Янев го замести. Той е шампион на халки, втори в многобоя, прескок, успоредка, висилка и трети на земя и кон с гривни.
Така в последното състезание за годината КСГ "Торнадо" се представи достойно, благодарение на упорития труд на треньорите Добромир Стойнев, Йордан Савов и Снежана Стоянова. Към тях вече се присъединява и бившият гимнастик на клуба, сега помощник треньор - Пламен Каралийски.