обновена 7:36 AM EEST, Jun 20, 2021

Мъжкият отбор на ”Торнадо” - втори отборно на Купа „България”

  • Публикувано в Спорт

163914228 743609849858380 6465437643215835554 n

В Пловдив се проведе Държавното лично-отборно първенство  за Купа "България" по спортна гимнастика за мъже, жени, младежи, юноши и девойки старша възраст.

Въпреки пандемията, КСГ ”Торнадо” участва с отбор във възрастта мъже в състав-играещ треньор Добромир Стойнев, Георги Иванов, Станислав Кирилов и Пламен Каралийски.

Момчетата се раздадоха на терена до последно и заслужено спечелиха отборно второ място в България, след „Черноморски юнак“ Варна и пред  „Стрийт Уоркаут България“ София. 

В индивидуалното класиране Георги Иванов е вицешампион на прескок, шести в многобоя и в призовата осмица на останалите уреди. На Добромир Стойнев малко не му достигна за бронзовия медал на земя и остана четвърти.

Станислав Кирилов е седми на прескок, а Пламен Каралийски допринесе за отборното класиране на клуба.

Така мъжкият отбор на КСГ “Торнадо“ завърши отлично първото за годината състезание. Треньорите на клуба Добромир Стойнев, Йордан Савов и Снежана Стоянова продължават трескава подготовка за следващото състезание – първият етап от Държавното първенство за детско юношеска възраст – зона „Север“ на 2 април, където клуба ще участва с отбори във всички възрастови групи.